i ,

6 gode råd du SKAL læse, inden du investerer i aktier

inden du investerer i aktier

Inden du kaster dig ud i at investere din opsparing i aktier, så læs lige disse 6 gode råd.

1. Tænk langsigtet

Forvent ikke at din investering giver afkast på meget kort sigt. Aktier er en langsigtet investering.

2. Spred din risiko

Du skal aldrig komme alle dine æg i én kurv. Det samme gælder for aktiekøb. Hvis en for stor del af din portefølje udgøres af én enkelt aktie, så er det ofte forbundet med store risici.

3. Sæt dig ind i dine aktier inden du køber

Det nytter ikke noget at købe aktier “blindt”. Du bliver nødt til at sætte dig ind i virksomhedens profil og regnskab, inden du køber løs af deres aktie. Find information på nettet og læs aviser som f.eks. Børsen.

4. Lad være med at invester penge, du ikke har

At låne til at investere for, kan være en meget risikabel affære. Styrtdykker din aktie, så har du kun tabt værdien af aktien, men står også tilbage med et lån du ingenting har fået for.

5. Hiv en evt. gevinst hjem

Sæt dig et mål for, hvor meget en aktie skal stige, før du inkasserer gevinsten. Rigtig mange har brændt nallerne, ved at blive for grådige, og holde fast på en aktie for længe, for at høste en større gevinst. Sæt dig et mål, og overhold det.

6. Du er din egen lykkes smed

Lyt til andre, også gerne folk der ikke er eksperter på området, men træf dine egne beslutninger. Du skal ikke aflyde blindt, hvis din bankrådgiver opfordrer dig til, at købe en bestemt aktie. Han kan have andre bevæggrunde end du lige umiddelbart kan gennemskue.

caskiono online

Sådan Finder du Det Rigtige Online Casino til Din Smag

Investering i aktier

Investere i aktier – derfor skal du gøre det nu!