i

Hvordan kan man låne via SMS?

lån via sme

Mobillån – mikrolån – SMS lån – kært barn har mange navne, og disse tre betegnelser giver udtryk for næsten det samme. Det er ofte små beløb med kort løbetid, som du søger via din mobiltelefon. Låneudbyderne tilbyder som regel fra 500 – 25 000 kr. Men lånene kan være endnu større.

At få et SMS lån er såre enkelt. Når du på låneudbyderens hjemmeside har fundet et telefonnummer, skriver du en sms og bliver derefter guidet igennem en menu. Det tager højst et par minutter, og det er meget få personlige oplysninger, du skal give.

Efter meget kort tid – indenfor 1 time – går pengene ind på din konto, og du kan gå ud og handle.Kviklån – Lån penge hurtigt hos Ferratum” Her  kan du oven i købet låne kr. 500 helt gratis i 14 dage. Det kan jo være en fordel, hvis du står en sen aften i byen og ikke kan hæve mere på dit kort. Endnu bedre er det så, hvis du har pengene på en anden konto, så de nemt og hurtigt kan betales tilbage. Så koster det dig ingenting at være løbet tør for penge et kort øjeblik.

Hvad koster et mobillån?

Godt nok er et SMS lån nemt og problemfrit at få, og dejligt er det også at kunne købe det, man lige har fået øje på med det samme. Men ligeså nemt det er med disse lån ligeså dyrt er det. Hvor almindelige forbrugslån sædvanligvis koster 25-3o% i ÅOP, koster SMSlån typisk 1000% ÅOP og endda højere indimellem. Hos Ferratum 1355,19 % – så kan man måske godt vente de par dage, det tager at få et af de billige forbrugslån i banken.

SMS lån trods RKI

På trods af RKI registrering kan det måske godt lade sig gøre at få et lån, der er flere låneudbydere, som tilbyder dette på deres hjemmeside. Det er måske nemmere at få lån via SMS, fordi det er så få personlige oplysninger, der her bliver forlangt.

Men vær meget opmærksom på omkostningerne ved lånet. Optag kun sådan et lån, hvis det er meget vigtigt at få penge her og nu. Vær også opmærksom på at det skal betales tilbage ret hurtigt.

 

Investering i aktier

Investere i aktier – derfor skal du gøre det nu!

Sådan undgår du gældsspiralen