i ,

Investere i aktier – derfor skal du gøre det nu!

Investering i aktier

Jeg går ud fra, at du er landet her, fordi du vil vide noget om, hvordan du bedst investerer dine penge. Korrekt? Og i bund og grund vide, hvordan du kan få dine penge til at vokse. Korrekt?

Der er ét svar. Du skal investere i Aktier!

Dermed ikke sagt, at du nødvendigvis skal smide hele din opsparing efter de mest risikable aktier. Slet ikke. Tværtimod kan det være den bedste løsning, at dele sin investering op i to dele. En del, hvor du får et lidt mindre afkast (f.eks. obligationer eller en høj bankrente på en låst opsparing) og en del, hvor du er lidt mere risikovillig, men til gengæld også kan høste en stor gevinst.

Invester fornuftigt og formindsk din risiko

Et eksempel kunne være:

Du har besluttet dig for, at du hver måned vil investere kr. 500,-.

  • 50% putter du så ind på en bankkonto
  • 50% investerer du i aktier

Grunden til, at du kun skal investere 50% i aktier er, at det KAN gå galt. Og det kan gå galt for selv den dygtigste børsmægler, hvis ikke man passer på. Derfor, invester kun 50% i aktier. Skulle det så gå galt, så mister du trods alt ikke det hele, og kan stadig nå at få opbygget en god formue, inden du går på pension.

Nå, tilbage til eksemplet. Du investerer med andre ord kr. 250,- i aktier, og hvis du ellers investerer fornuftigt, så kan du (med lidt held) få et årligt afkast på omkring 5 – 10% på dine aktier.

Lad os lige regne på, hvad det vil betyde, hvis du investerer over en 30-årig periode. Og nej, dette er ikke en guide til, hvordan du spekulerer i aktier, og bliver milliardær natten over. Dette er en guide til, hvordan du på den lange bane, kan opbygge en mindre formue.

Godt så – så er det på plads. Hvis du stadig læser videre, så går jeg ud fra, at du er seriøs omkring at opbygge din pengebeholdning, og klar til at vi regner lidt på det.

Med kr. 250,- at investere for pr. måned, og med et årligt afkast på (lad os bare være positive) 10%, så har du efter det første år:

  • 1. år: kr. 3.163,-

Umiddelbart synes det ikke af meget, og næsten ikke besværet værd. Gider du virkelig, at sidde og bruge tid på at investere i et helt år (for det kræver tid), og så kun tjene kr. 163,-? Det synes som ligegyldigt.

Ja, det gør det, men hæng lige på. Her følger nemlig en oversigt over, hvad du kommer til at tjene, på lidt længere sigt.

  • 2. år: kr. 6.641,-

Jo jo, det ser da lige bedre ud, men stadig ikke super attraktivt. Hæng i! Lad os hoppe 10 år frem i tid. Hvordan ser din formue så ud?

  • 10. år: 50.402,-

Hmmm… Skuffet? Det har taget 10 år at tjene ca. 20.000,- i afkast. Igen, det lyder som en dårlig forretning. Ja, men husk hvad vi startede med at sige. Aktier er en investering på den lange bane. Vi springer lige 10 yderligere år frem.

  • 20. år: kr. 181.132,-

Sådan! Efter 10 yderligere år er din formue ikke bare fordoblet, en næsten firdoblet! Tør vi næsten regne på, hvordan det ser ud efter 30 år?

  • 30. år: kr. 520.212,-

Over en halv million kroner har du nu på kistebunden til din alderdom, og det er med en månedlig investering på kun kr. 250,-! Hvad ville der ske, hvis du satte lidt mere af? Hvad nu, hvis du kunne skrabe kr. 2.000,- sammen hver måned, og investerede dem i aktier? Hvordan ville din formue så se ud om 30 år?

  • 30. år (med kr. 2.000,- pr. måned): kr. 4.161.699,-

Har du blinket med øjnene, og har du set, at vi nu snakker millioner, og ikke kun hundrede af tusinde kroner? Over 4 MILLIONER KRONER vil der stå på din bankkonto om 30 år, hvis du investerer kr. 2.000,- hver måned, og kan få et afkast på 10% om året. Ikke helt skidt, vel?

Hvordan vil det ikke forandre dit liv, hvis du om 30 år kan trække dig tilbage, velvidende, at du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst?

Det er NU du skal tage beslutningen. Hvordan skal din alderdom se ud? Skal du have opbygget en formue, eller skal der stå et stort rundt nul på kontoen? Og som du kan se, så skal der forsvindende små beløb til, før du rent faktisk får en lille formue at forsøde livet med. Så kom i gang – i dag! Jo længere du venter, jo mindre bliver dit afkast når du engang skal bruge din formue.

Her er et godt link til at komme i gang i dag:

PLUS500 – en side, hvor du nemt og hurtigt kan komme i gang med at handle med aktier

Det er ikke risikofrit at investere i aktier

Altid husk på – at investere i aktier er forbundet med en potentiel risiko. Vurder altid hvor meget du skal investere, så dit evt. tab ikke kommer til at koste dig hus og hjem. Investering er altid på egen risiko, og www.investering-i-aktier.dk påtager sig intet ansvar i forhold til dine investeringer på baggrund af vores anbefalinger.

 

Domæne,hjemmeside, og e-mail starter fra 4,97 kr./mdr.

inden du investerer i aktier

6 gode råd du SKAL læse, inden du investerer i aktier

lån via sme

Hvordan kan man låne via SMS?