i

Kviklån – Hvor nemt er det?

nemt kviklån

Hvis du leder efter et godt kviklån, er du kommet til det rette sted. Her finder du både praktiske informationer om at låne penge, samt desuden en oversigt med henvisninger til de bedste og billigste lånudbydere.

Det kan nogle gange være lidt besværligt at finde alle de bedste tilbud og muligheder, og derfor vil vi i denne artikel, forsøge at hjælpe dig med at finde det lån, der passer bedst til dit behov.

Der er masser af muligheder for at finde et kviklån både fra banker, finansieringsselskaber og private firmaer. At finde det bedste lån kan være som at finde en nål i en høstak, men det kan være alle anstrengelserne værd.

Det er en god ide først at gøre sig klart, hvad det er, man ønsker. Er det at få penge på sin konto på kortest mulig tid? Eller er det det billigste mulige lån, som er første prioritet?

Hvor hurtigt kan man låne?

Det tager kun et øjeblik at udfylde låneansøgningen, og derefter kan man som regel forvente et svar efter kun ca. 15-30 minutter.

Efter at være blevet godkendt til lånet, vil der typisk gå 2-3 dage, inden man kan forvente pengene på sin konto. Der skal f.eks. skrives låneaftale, som skal underskrives. Endnu kan man ikke bruge digital underskrift.

Hurtigste og dyreste lån

Det ”allerkvikkeste” kviklån får man ved at sende en sms med nogle få oplysninger. På få minutter får man svar på låneansøgning, og igen efter endnu et par minutter er pengene på kontoen. Indimellem kan man endda være så heldig at kunne låne kr. 500 gratis i 14 dage.

Men vær opmærksom på at disse sms lån kun er lån på ca. 500-3000 kr. og løbetiden er kort. Lånene er vildt dyre – over 30%. Vær altid opmærksom på ÅOP – årlig omkostninger i procent.

En anden form for lån er forbrugslån optaget hos private firmaer som stormagasiner og forskellige forretningskæder. Men vær også her opmærksom på ÅOP som kan løbe helt op i næsten 40%.

Billige kviklån

Hvis man på forhånd ved, at man får brug for et lån, er det billigste at planlægge lånet i god tid, før du skal bruge det.

Jul og konfirmationer planlægges jo også i god tid, og så er der mulighed for at shoppe rundt på nettet til forskellige banker eller allerbedst at tale med sin egen bank. Her er chancen for et billigt lån størst, og hvis man oven i købet kan stille sikkerhed, bliver lånet endnu billigere.

Sten på vejen

Hvis man er registreret i RKI eller anden kreditinformation kan det være svært at låne, men ikke altid umuligt, det bliver dog rigtig meget dyrere. Det er let at finde et kviklån, men det skal betales tilbage. Så brug noget tid på nettet, der er masser af informationer og gode råd.

rentes rente

Hvad er renters rente?

hvad er kreditkort

Hvad er et kreditkort?