i

Quicklån er til ting du gerne vil have her og nu

kviklån

Quicklån er egentligt det samme som et kviklån, bare stavet med et q og u i stedet for et k. Nogle staver også quicklån som Quick lån. Det er et forbrugslån, der optages meget hurtigt ved at du sender en ansøgning online over nettet. Du vil opleve, at du vil få svar på din ansøgning indenfor meget kort tid – oftest samme dag. Pengene vil komme hurtigst muligt ind på din konto, når du har fået godkendt din ansøgning. Du skal ikke give et svar på, hvad du skal bruge pengene til og du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Du kan finde udbydere af quicklån, under her. Find dit quicklån, under her!

Quicklån uden sikkerhed og dokumentation

Du skal altid kunne vise en eller anden form dokumentation, da du skal kunne dokumentere, at du over 18 år gammel, er dansk statsborger og ikke står registreret i Ribers Kredit Information. Alt efter hvor mange penge du vil låne, så kan der også være tale om, at du skal fremvise dokumentation for, at du har en indkomst. Generelt set varierer det meget fra udbyder til udbyder, hvor meget dokumentation, som du skal stille til rådighed. Du bliver nødt til at læse kravene hos de enkelte. Derudover afhænger det også meget af, hvor mange penge, som du skal låne. Desto flere penge, du gerne vil låne, desto flere krav er der.

Quick lån

Quicklånet bliver et mere og mere populært lån blandt danskerne, men står stadigvæk i skyggen af kviklånet. I praksis er der ikke den store forskel. Du kan ansøge om et lån på under 5 minutter, optage et lån indenfor en time og få pengene udbetalt i dag. Der er i begge tilfælde tale om et forbrugslån, hvor du ikke stiller sikkerhed, hvor du må bruge pengene som du vil og hvor du meget hurtigt kan optage et lån.

Gratis Quicklån

Hos Trustbuddy kan du få et gratis quicklån på op til 5.000 kroner. Det kræver dog, at du betaler pengene tilbage indenfor 14 dage. Hvis du derfor står og mangler et hurtigt lån, som du kan betale hurtigt tilbage, så har du faktisk mulighed for at låne pengene gratis, såfremt at du ikke skal låne mere end 5.000 kroner. Du kan også låne penge gratis hos Vivus og Kvikautomaten. Du kan for eksempel låne 3.000 kroner gratis i 30 dage hos Kvikautomaten og du kan låne 4.000 kroner gratis hos Vivus i 30 dage. Det er super smart. Hvis du dog ikke betaler pengene til tiden, vil lånet blive til et dyrt forbrugslån med renter og gebyr, så det handler om, at du betaler pengene tilbage til tiden! Det er der rigtigt mange, som glemmer at gøre. De står til sidst med et dyrt lån. Sørg derfor altid for at betale dit lån tilbage til tiden.

Quick lån rente

Når du gerne vil optage et quicklån er det selvfølgelig essentielt, at du ser på lånets rente. Renterne på et quick lån er normalt rigtigt høje. Der kan være helt op til 30 procent renter på et quick lån. Det vil sige, hvis du låner 10.000 kroner, skal du betale alene 3.000 kroner tilbage i renter. Men det er ikke kun renterne, som du skal være opmærksom på, når du optager et quick lån. Der kan nemlig være rigtigt mange gebyrer på et quick lån, som gør lånet endnu dyrere. På nogle quick lån kan det faktisk være gebyrerne, der er de dyre, sammenlignet med renterne.

Quick lån trods af RKI

Det er generelt set rigtigt svært at få lov til at optage et quick lån, hvis du er registreret i RKI, som står for Ribers Kredit Information. Ribers Kredit Information er et register over dårlige betalere i Danmark. Heri er cirka 250.000 danskere registreret som dårlige betalere, som til sammen skylder mere end 17 milliarder kroner. Det er sådan, at pengeinstituttet, som du sender din låneansøgning til, vil undersøge, om du står i RKI. Er det tilfældet vil de afvise din ansøgning med det samme. Deres erfaringer viser, at det er uansvarligt at låne penge ud til dig. De fleste er nemlig ikke i stand til at kunne betale pengene tilbage, når de er registreret i RKI. Det betyder, at du får mere gæld og det betyder, at pengeinstituttet ikke får sine penge tilbage. Det er der ingen af parterne, som er interesseret i – heller ikke dig.

Quick lån ÅOP

Som tidligere skrevet, er det ikke kun renterne, som udgør omkostningerne forbundet med lånet. Det gør gebyrerne også. Det kan være svært at danne sig et overblik over de samlede omkostninger, men det kan du heldigvis med hjælp fra ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent. Heri er både renter og gebyrer medregnet i. Derved kan du sammenligne priserne på lånene, uanset hvordan de er bygget op. Du skal dog passe på med at bruge ÅOP, når du sammenligner priser på lån, der har en kortere løbetid end 12 måneder. På lån med en løbetid på under 12 måneder er der altid en meget høj ÅOP.

Quick lån 18 år

Du skal være fyldt 18 år gammel, før du kan ansøge om et quick lån. Det skal du være, fordi du skal være økonomisk ansvarlig for dig selv og være myndig. Det er du ikke før, at du er fyldt 18 år.

Quick lån 19 år

Er du 19 år gammel har du gode muligheder for at optage et quick lån. Du skal sådan set blot være opmærksom på, at du ikke falder for aldersbegrænsningen som nogle låne-udbydere har.

Quick lån 20 år

Det er endnu nemmere at optage et quick lån, når du er 20 år gammel. Her vil du oftere ikke falde for aldersbegrænsningen som nogle låne-udbydere har. Du skal dog stadigvæk være opmærksom på, at nogle låne-udbydere har en aldersbegrænsning på helt op til 23 år.

Quick lån guide

Du kan følge guiden, under her, for at finde og optage dit Quick lån.

 1. Først og fremmest skal du finde en låne-udbyder, som du gerne vil optage et lån af. Der findes rigtigt mange forskellige låne-udbydere på internettet, som du kan vælge mellem.
 2. Når du har fundet den låne-udbyder, som du gerne vil optage et quick lån af, skal du blot lave og sende din låneansøgning igennem låne-udbyderens hjemmeside. Det kan du gøre på under 5 minutter.
 3. Indenfor en time får du som regel et svar på, om du må optage quicklånet.
 4. Du kan underskrive aftalen med dit digitale og private NemID.
 5. Pengene vil oftest blive overført til din bankkonto samme dag.
 6. Du skal betale quicklånet tilbage indenfor den aftale løbetid på lånet.

Optag et quick lån som mobillån

Du skal ikke nødvendigvis optage lånet fra din computer. Du kan også optage et quicklån fra din mobiltelefon, igennem et såkaldt mobillån. I virkeligheden er der ikke den store forskel. Du skal stadigvæk ind på internettet fra din mobiltelefon. De fleste pengeinstitutters hjemmesider er optimeret til alle enheder. Derfor er det også nemt at optage et lån fra mobiltelefonen. Du kan ansøge om et quicklån, uanset hvor du befinder dig eller hvad klokken er på døgnet. Det giver dig stor frihed og fleksibilitet. Du kan ansøge om et lån på farten.

Optag et quick lån som SMS lån

Du har også mulighed for at optage et quicklån som et SMS lån. Her skal du oftest være forhåndsgodkendt, inden du kan optage et SMS lån. I nogle tilfælde kan du også få lov til at låne penge over SMS, inden du er forhåndsgodkendt. Når du først er forhåndsgodkendt, skal du blot indtaste, hvor mange penge du vil låne og sende din SMS. Herefter får du pengene overført til din konto med det samme. Du skal blot være opmærksom på, at rigtigt mange SMS lån er rigtigt dyre. Derfor er der ikke tale om et attraktivt lån, selvom det giver dig meget frihed og fleksibilitet.

Quick lån Bilka

Der er rigtigt mange, som optager et quicklån til Bilka. Du bestemmer faktisk helt selv, hvad du bruger lånet til. Du kan derfor bruge quicklånet til Bilka, Føtex eller for eksempel til Kvickley. Det er helt op til dig. Det er dig, der har magten over pengene, som du låner.

Quick lån på kontanthjælp

Det kan godt blive svært at optage et quicklån, når du er på kontanthjælp. Det er bestemt ikke alle pengeinstitutter, som tillader, at du er på kontanthjælp, hvis du skal optage et quick lån igennem dem. Derudover er det heller ikke sikkert, at det er en god ide. Der er høje renter på et quicklån. Det er ikke sikkert, at du rent faktisk har råd til at optage et quick lån.

Quick lån studerende

De fleste studerende kan optage et quick lån. Du skal blot huske på, at et SU-lån er meget billigere og meget mere attraktivt end et quicklån. Du bør derfor optage et SU-lån i stedet for et quicklån, hvis du har mulighed for det.

Fordele og ulemper ved et quicklån?

Det er altid en god ide, at du forholder dig til ulemperne og fordelene ved et quicklån.

Fordele 

 • Quicklånet er meget fleksibelt. Du har meget frihed.
 • Du må bruge pengene, som du har lyst til.
 • Du kan hurtigt, nemt og enkelt optag et quicklån indenfor en time.
 • Pengene bliver overført til din konto samme dag.
 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Det vil sige, at du ikke skal stille pant i for eksempel ejendom.
 • Du kan ansøge om et quicklån på alle tider af døgnet.
 • Du ansøge om et quicklån, uanset hvor du befinder dig i Danmark.
 • Du kan ansøge om et quicklån fra din computer, tablet eller smartphone.
 • Du kan underskrive låneaftalen med dit digitale og private NemID, hvilket betyder, at du ikke skal til at underskrive en fysisk kontrakt og sende denne ind med posten.

Ulemper 

 • Et quicklån er som regel et dyrt lån, fordi du ikke stiller sikkerhed.
 • Et quicklån kommer ofte i korte løbetider, hvilket kan gøre det svært at få betalt tilbage til tiden.
 • Det er så nemt, hurtigt og enkelt at optage et quicklån, at du risikerer, at du laver en forkert beslutning. Rigtigt mange danskere optager et quicklån impulsivt.
 • Mange danskere ryger i RKI efter de har optaget quicklån, fordi de ikke betaler lånet tilbage til tiden.
 • Det er begrænset, hvor mange penge, du kan låne.

Skriv under lån penge

Hvor meget kan jeg låne? Her er guiden til dig i 2023

billån

Hvad er et billån?