i ,

Sådan får du hurtige penge mellem hænderne

hurtige penge

 

Hvad gør man, hvis man pludselig står og mangler penge enten i sin private økonomi eller til et projekt, man gerne vil hjælpe i gang? Der er faktisk utroligt mange måder at skaffe kapital på, og her får du 8 forskellige gode ideer, som måske kan give dig inspiration til både traditionelle og de lidt mere anerledes metoder at skaffe hurtige penge på.

1. Penge gevinster

Den nemmeste og billigste vej til hurtige penge, er som udgangspunkt at spille Lotto, Poker, skrab eller et andet spil med penge gevinster. Præmierne er tit høje, men sandsynligheden for gevinst er ret lav.

2. Investering med hurtigt afkast

Hvis du har forstand på aktiehandel eller valutahandel, kunne det være vejen til hurtige penge. Det er blevet meget udbredt blandt private at handle aktier – bl.a. via netbank – og mange har tjent utroligt gode penge i en fart under finanskrisen.

3. Sælg indbo

Malerierne på væggen, møntsamlingen, havetraktoren og mange andre ting i hjemmet kan omsættes til kontanter. Nogle mennesker har en samlermani og forstår at gemme de rette ting f.eks. keramik, som pludselig igen bliver moderne. Alle disse ting kan sælges enten på kræmmermarkeder, på auktioner eller privat.

4. Flere penge hver måned

Mangler man hver måned penge til mad den sidste uge i måneden, så er det tiden at skaffe sig et ekstra job eller banke i bordet og kræve lønforhøjelse. Eller gør bare begge dele, så er resultatet hurtigt mærkbart.

Det kan være svært at finde et ekstra job, men rengøring og havearbejde er der altid nok af. Et avis job er også rimeligt nemt at finde.

5. Fjern unødvendige udgifter

En god ide er at fjerne unødvendige ting fra budgettet. Du kan opsige abonnementer på bøger og blade, du kan opsige den dyre TV pakke og bestille den billigste i stedet.

6. Søg legater

I Danmark er der rigtig mange legater til alle mulige formål. Nogle legater er f.eks. oprettet kun til uddannelser indenfor bestemte brancher og er måske kun til beboere i en bestemt by. Gå ind og se på de forskellige legater – der er helt sikkert også et, som passer til dig. Du kan sagtens søge og få et legat, selv om du ikke nøjagtig opfylder de specifikke krav i et givet legat.

Legater kan være en løsning, hvis man ønsker at komme på en studietur i forbindelse med sin uddannelse, eller man simpelthen trænger til en vitaminindsprøjtning i sin økonomi.

7. Fundraising

Med fundraising kan man skaffe midler til foreninger, velgørende formål og andre organisationer og på den måde være med til at fremme gode initiativer.

Det kan være sjovt at skulle skaffe hurtige penge, men det kan være rigtig hårdt at stå og mangle penge her og nu, så det bedste er at undgå denne situation (ved eks. at spare penge op).

boliglån

Hvilket boliglån skal man vælge i [year]?

caskiono online

Sådan Finder du Det Rigtige Online Casino til Din Smag